TIÉD A SZÓ-TÁR NYELVI VERSENY: EREDMÉNYEK

A TIÉD A SZÓ-TÁR verseny ÜNNEPÉLYES DÍJÁTADÓJA Szegeden, zárt körű rendezvény keretében lesz.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az eseményen részt vesznek a sajtó képviselői, érdeklődik a közmédia, több tévéadó, rádió és az írott sajtó.
Előzetes jelzésük alapján a rendezvényen itt lesznek többen is a szótárak szerzői közül, az Oroszországi Föderáció követ-tanácsosa, az új Orosz Gyerekszótár szerzője, a minisztérium munkatársa, és itt lesznek a Libri Kft. képviselői is.

Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra
Cím: 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
Dátum: 2016. május 31.,

Várjuk szeretettel a vendégeket és a helyezést elért diákokat és tanárokat!
------------------------------------------------
A NYERTESEKET ÉS MINDEN CSAPAT PONTSZÁMÁT KÉT KÜLÖN DOKUMENTUMBAN, ITT A HÍR ALJÁN A MEGADOTT LINKEKEN TUDJÁTOK MEGNÉZNI.

GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK és természetesen mindenkinek, aki versenyzett!
-------------------------------------------------------
Részeredmények: A versenyen elért pontszámok, ill. a csapatok és döntőbe jutott csapatok kódjai két hírrel lejjebb, a "részeredmények" menüpontban találhatók!

Összegzés: A Tiéd a Szó-Tár nyelvi versenyre 649 iskolából 1054 nyelvtanár nevezett, és 2674 csapat indult 5 idegen nyelv 12 kategóriájában, több, mint 10.000 fővel! Az elődöntőket követően az adott régión belül kategóriánként a legjobb 8 csapat juthatott tovább a regionális döntőkbe, amit 8 helyszínen alkalmanként 350–400 fő részvételével rendeztünk meg. A regionális döntőn indulókból már csak kategóriánként 1 csapat jutott tovább az országos döntőbe, amit Szegeden, a Grimm Kiadó "szülővárosában" rendeztünk, ahol a legjobbakat 98 csapattal 422 fő képviselte.

Külön köszönetet érdemelnek a fogadó iskolák, akik a termek rendelkezésünkre bocsájtása mellett sokat segítettek, hogy zökkenőmentesen tudjuk levezényelni a döntőket!

A verseny mostani sikerére való tekintettel szeretnénk azt a következő tanévben is meghirdetni, annyi változással, hogy a következő megmérettetésre nem csak csapatokat, hanem egyéni versenyzőket is várunk majd!

Az első három helyezett csapat eredményeit ITT , az összes csapat pontszámát pedig ITT találják!

Grimm Könyvkiadó Kft. | 6725 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 43. | tel.: 62/ 648-152