Ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 540 Ft
ISBN szám: 9789637460562
Vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevők, fordítók, újságírók és turisták számára
Mintaoldal:
- összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként
- szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
- függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
- A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Méret:
124*192 mm
Terjedelem:
184 oldal
Súly: 196 g
Kiadás éve:
2008
Gerincméret:
10.00mm
Kötésmód:
Puhafedeles