Francia–magyar, Magyar–francia gasztronómiai szakszótár

Ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 540 Ft
ISBN szám: 9789637460562
Vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevők, fordítók, újságírók és turisták számára
  • összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként
  • szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
  • függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
  • A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Méret: 
124*192 mm
Terjedelem: 
184 oldal
Súly: 196 g
Kiadás éve: 
2008
Gerincméret: 
10.00mm
Kötésmód: 
Puhafedeles

Maxim Könyvkiadó Kft. a Grimm Szótárak kizárólagos kiadója | 6728 Szeged, Kollégiumi út 11/H. 
tel.: (62) 548 444, (62) 551 100