Online Szótári Rendszer

A Grimm Online Szótári rendszerrel célunk, hogy a nyelvoktatásból száműzzük az interneten található, értékelhetetlen és használhatatlan ingyenes szótárakat, és azok negatív hatásait. A Grimm Online Szótár elérhető a www.grimmonlineszotar.hu oldalon.

Leírást, bővebb ismertetést, illetve az általános feltételeket IDE KATTINTVA olvashatja.
Az aktuálisan előfizethető szótári egységek és időszakok listája és díjszabása külön dokumentumban rögzítve ITT érhetőek el. A Felhasználók a GRIMM OSZR-ben elérhető szótárak teljes tartalmához kizárólag szótári egységenként történő és adott időszakra szóló előfizetés útján férhetnek hozzá. A rendszer egyszerre maximum 200 szót tartalmazó szövegrészlet kiszótárazását teszi lehetővé. Az előfizetési időszak során Felhasználó korlátlan számú szótárazást indíthat a rendszerben.

REGISZTRÁCIÓ ITT

TÁJÉKOZTATÓ ISKOLÁKNAK

Regisztráljon, és próbálja ki ingyen!
Közoktatási intézményeknek a hozzáférés a tanulószótárak online verziójához továbbra is ingyenes marad.
Fontosnak tartjuk, hogy szótáraink a közoktatási intézmények számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel, azaz költségmentesen legyenek elérhetők.

Olyan együttműködésre törekszünk az iskolákkal, melynek keretében a kiadó vállalja, hogy a tanulószótárak online verziójából, minden iskolai számítógépre, minden nyelvből, ingyenes licencet biztosít az iskola részére, a tanulók (és a tanárok) iskolai szótárhasználatának elősegítése végett.

Az iskola pedig vállalja, hogy korosztályos szótárainkat (a gyerekszótárt, tanulószótárt illetve a kéziszótárt) a tanulók számára minden évben elérhetővé teszi. Mindez a kiadó által küldött megrendelőlapok segítségével, a már több éve sikeresen működő tanári illetve tankönyvfelelősi megrendelési rendszer alapján történik.

Iskolák az Online Szótári Rendszerbe ITT regisztrálhatnak!

Tekintse meg bemutató videónkat!


Felmerülő kérdéseiket az admin@grimmonlineszotar.hu e-mail címen, vagy a (62) 548-444 telefonszámon várjuk!

 

Maxim Könyvkiadó Kft. a Grimm Szótárak kizárólagos kiadója | 6728 Szeged, Kollégiumi út 11/H. 
tel.: (62) 548 444, (62) 551 100