Tanári szoba

Kedves Látogató!

Ezt a menüpontot általános és középiskolai Tanárok és Könyvtárosok számára hoztuk létre: nekik, illetve diákjaiknak kínálunk itt különleges kedvezményeket, letölthető anyagokat az órai munkához, illetve itt osztjuk meg az aktuális, kizárólag iskolák, nyelvtanárok és diákjaik számára kidolgozott, és csak számukra elérhető információinkat, híreinket.

A különleges akciókat a diákok tanáraikon keresztül kaphatják meg, a Nyelvtanárok és Könyvtárosok pedig regisztráció után érhetik el azokat.

Amennyiben szeretne belépni és hozzáférni az egyéb információkhoz is, kérjük, hogy a regisztrációnál töltse ki a "Tanároknak, könyvtárosoknak" részt is! Munkatársunk a regisztrációt követően felveszi Önt a tanárok csoportjába. A csoportba való felvételről egy automatikus e-mail fogja értesíteni.

Amennyiben már regisztrált felhasználója a honlapunknak, és utólag szeretné felvételét a tanárok csoportba, kérjük ezt egy e-mailben jelezze felénk a hir@grimm.hu-ra. Az e-mailben írja meg a regisztráláskor megadott felhasználó nevét, teljes nevét, iskolája nevét és címét, valamint a tantárgy(ak)at, amely(ek)et tanít. Ezt követően munkatársunk felveszi Önt a tanárok csoportjába. A felvételről szintén egy automatikus e-mail fogja értesíteni.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal az info@grimm.hu email címen vagy a kiadó más elérhetőségein.

Üdvözlettel: Grimm Kiadó

Grimm Könyvkiadó Kft. | 6725 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 43. | tel.: 62/ 648-152